fi

Katsojat

Liput

1 pva 25 €
2 pva 40 €
Alle 12-vuotiaat maksutta aikuisen kanssa. 
Liput saatavilla kilpailupäivinä portilta (myös korttimaksu). 

Näkö- tai liikuntarajoitteisen mukana kulkeva henkilökohtainen avustaja on maksuton, kun autettavalla on A-merkinnällä varustettu todistus avustajan tarpeesta.

Aikataulu ohjeellinen

10:15 Alkuerät 1
11:50 Alkuerät 2
14:30 Alkuerät 3
16:20 semifinaalit
17:30 finaalit

Aikataulu ohjeellinen, muutokset mahdollisia. 


Kioskipalvelut

Kioskeja on tapahtumapaikalla useita. Varikolta löydät grillipisteen, josta makkaraa sekä kahvio. Pääkatsomon päällä palvelee kioskit, joista makkaraa, kahvia, pullaa, sämpylää jne. Ns. Lantan mutkan rinteessä on myös grillipiste. Alueella myös laku- ja pehmismyyntipisteet. 

Voit maksaa kioskeilla myös pankkikortilla. 

Majoittuminen

Majoittuminen asuntoautoilla tai -vaunuilla on Tykkimäen radan läheisyydessä kielletty! Kilpailun järjestäjällä ei ole erillista camping-aluetta. Lähin camping-alue, Tykkimäki Resort, sijaitsee muutaman kilometrin päässä Käyrälammen rannalla. 

Paikoitus

Yleisöpaikoitus Tykkimäen huvipuiston vieressä, Karjalankadun ja Kaskankaantien risteyksessä olevalla parkkipaikalla sekä Tehontien ja Tykkimäentien alueella. Ks. kartta tai avaa pdf.

Tapahtumaan saapuminen

HUOM! Kaikki liikenne ohjataan kilpailupaikalle VT15 kautta Tehontielle. Tehontie on väliltä Karjalankatu - Tykkimäentie suljettu. Toimitsijat ja kilpailijat kulkevat myös Tehontien kautta. Liikenteenohjaajat ohjaavat varikolle ja toimitsijaparkkiin. Toiseen yleisöparkkiin ajo Karjalankadun varrelta.

Alueella on anniskelu, joten omien alkoholijuomien tuominen ja nauttiminen alueella on kielletty.